Beoordelingen

8,9
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,2
Comfort
8,6
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
8,5
Personeel
9,0
Waar voor uw geld
8,9

Beoordelingen

    Erik
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    17 november 2017

    Prima verblijf met goede prijs/kwaliteitverhouding.

    Ruime kamer met goede voorzieningen.
    Frank Dekker
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    15 oktober 2017

    Goedkope B&B op 20 minuten rijden van vliegveld

    Kamer was vrij outdated, zou wel eens opgefrist mogen worden. Dit geldt zeker ook voor de badkamer, die was zeker aan renovatie toe. Daardoor geeft het geheel ook een vrij vuile indruk, al is het dat niet noodzakelijk echt het geval. Al was het zeker wel stoffig op sommige plaatsen in de kamer. Ook veel last van (nacht)lawaai. Verduistering van de kamer kon ook beter. Geen eigen parkeerplaats, dus je moet parkeerplaats in naburige straten zoeken.
    Redelijk goedkope B&B in Terrassini. Ligt ongeveer op 20 minuten rijden van het vliegveld. Kamer was ok en vrij groot, met eigen badkamer. Eigenaar was vriendelijk, maar door taalbarriere niet zoveel uitleg gekregen. Heeft speciaal een ontbijt klaargezet omdat we vroeg moesten vertrekken.
    Bart
    be

    Beoordelingsscore

    10
    24 augustus 2017

    Uitstekend!

    Prachtig natuurlandschap, leuk dorpspleintje met veel activiteiten in de avond, mooi strandje dichtbij en winkeltjes in de buurt. Er is bij het strand ook een speeltuin voor de kinderen. Het was een prettig verblijf in Casa Manzella, mooie ruime nette kamers met airco en het personeel is heel vriendelijk, altijd klaar om ons te helpen, de zoon van de eigenaar bracht ons zelfs naar de luchthaven in de vroege uurtjes. Het was een heerlijke vakantie, voor herhaling vatbaar!
    Hennie
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    16 augustus 2017

    Voor één overnachting prima maar wat verouderd!

    De badkamer is aan vernieuwing toe.
    We zijn heel vriendelijk ontvangen. Het B&B is schoon en het ontbijt was prima verzorgd. De kamer was netjes en het bed prima maar de badkamer is echt aan een update toe. De badkamer is redelijk klein en verouderd. Hier mag aandacht aan besteed worden. De ligging is super ten opzichte van de restaurants en bars. Het ligt ook niet ver van de haven af.
    Jan
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    31 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frederik
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    23 mei 2017

    Prima B&B op uitstek de locatie

    prima locatie, vlek bij vliegveld. Ruime schone kamers, prima ontbijt. Het was ons derde bezoek aan dit B&B!
    Ilse
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    8 mei 2017

    Gezellige bed & breakfast in centrum, niet ver van de luchthaven

    Gezellige bed & breakfast in centrum. Prima plek dicht bij de luchthaven. Aardig en behulpzaam personeel.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    10 april 2017
    Op zaterdagnacht zit je midden in de uitgaansstraat met behoorlijk wat geschreeuw onder je raam.
    Goede ligging, prettige kamer.
    Herman
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    26 september 2016
    Niets
    De ruimte in de kamers en de fantastische lokatie.
    Pieter
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    7 augustus 2016

    Prachtig, in mooi en gezellig stadje gelegen sfeervol hotel. Goede service. Dichtbij luchthaven.

    Niks te klagen
    Prachtig hotel midden in het stadje. We hebben gegeten in Oh La La, ligt op 25 meter loopafstand. Dat was heerlijk en erg gezellig. Mooie ruime gezinskamer met prima badkamer. Relaxte Italiaanse ontvangst. Iedereen helpt mee. Lekker dichtbij luchthaven. Zoon eigenaar heeft ons weggebracht. Tip ga nog even naar het echte Italiaans strandje aan het einde van de straat
    woutdaan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 juli 2016

    Fijn !!

    Niets
    Ruime kamer en badkamer. Fijne ligging. Je loopt zo het centrum in en naar het strand!
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    8 mei 2016

    Niet als je wilt slapen (zeker in een weekend)

    We werden tot ca 02.00 uur uit onze slaap gehouden door de festiviteiten rond het plein. Geen idee of dit een regelmatig of zeldzaam fenomeen is. Ben bang het eerste.
    Kamers waren OK. Personeel vriendelijk maar sprak slecht engels. Locatie in de buurt van restaurants etc